CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

Creativo

Luni, 26 septembrie 2022, în cadrul proiectului CREATIVO a fost lansată pilotarea cursului de formare continuă ” Contabilitate 1C” ca și activitate antreprenorială în cadrul Centrului de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău.
💡Contabilitatea reprezintă un element indispensabil pentru orice activitate antreprenorială și vine în ajutorul unui management bun pentru o afacere prin furnizarea de date cu privire la cheltuieli, pierderi și câștiguri și contribuie la dezvoltarea continuă și favorabilă a activității.
👉La evenimentul de lansare au participat reprezentanți ai donatorilor: Biroul de Cooperare al Elveției, echipa proiectului CREATIVO și reprezentanți ai mediului privat.
🔖Activitatea dată este desfășurată în cadrul proiectului ”Creăm valoare pentru alții: instituțiile ÎPT dezvoltă competențe profesionale relevante ”(CREATIVO), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), cu suportul financiar al Fundația LED Moldova (LED) și Swiss Cooperation in Moldova (SDC).