CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

Promovarea Învățământului Dual

28.02.2023
Mihai Bilba, Vicepreședinte Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Elena Movileanu, șefa Secției Învățământ Dual din cadrul #CCI au participat la „Târgul de Promovare a Învățământului Dual și Susținere a Producătorilor Implicați în Acest Domeniu”.
Mihai Bîlba a reiterat importanța acestei forme de învățământ, atât pentru instituții de învățământ, elevi, dar și agenți economici.
Vicepreședintele a menționat că în cadrul Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2023, un număr considerabil de tineri, în deosebi de la instituțiile care promovează învățământul dual, s-au implicat activ în buna desfășurare a evenimentului expozițional, reușind să cunoască specificul a peste 350 de companii autohtone, ba chiar au discutat cu companiile despre locurile de muncă disponibile.
💬„Ne dorim ca tinerii noștri să rămână acasă, la noi în țară, iar aceste activități, expozițiile, dar și târgul de astăzi, vor fi de bun augur, nu doar pentru antreprenori, ci și pentru tinerii care își pot găsi o vocație. Invităm actorii interesați de învățământul dual să facă parte din acest proces, să se alăture celor 27 de instituții de învățământ și peste 100 de antreprenori care promovează învățământul dual”, a spus Mihai Bîlba.
📍„Târgul de Promovare a Învățământului Dual și Susținere a Producătorilor Implicați în Acest Domeniu” a fost organizat de Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău.

Agromedia