CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

Concursul intern „Cel mai iscusit tăietor al viţei de vie”

24.03.2023
CEVVC
24.03.2023, I.P. CEVVC, s-a desfășurat concursul intern „Cel mai iscusit tăietor al viţei de vie” participanţi la concurs, elevii gr. VO-191.
Profesor de viticultură, dl Tripac Mihail.
Etapa a I-a, a concursului intern, verificarea cunoştinţelor teoretice, desfășurată în laboratorul de viticultură.
Etapa a II-a, a concursului intern, evaluarea aptitudinilor practice la tăierea în uscat a viţei de vie, desfășurată pe lotul didactic al instituției.
Comisia de evaluare, dl Boian Alexandru – şef secţie practică, profesor discipline agronomice, președinte, dna Jiznev Ecaterina – șef secție educaţie, profesor discipline agronomice. Rezultatele concursului vor fi prezentate curând
Menționarea învingătorilor concursului intern „Cel mai iscusit tăietor al viţei de vie” desfăşurat în incinta I.P. „CEVVC”, la data de 24.03.2023.
Locul I, elevul grupei, VO-191, Cebotari Mihai
Locul II, elevul grupei, VO-191, Stolearenco Gheoreghe
Locul III, elevul grupei, VO-191, Cozma Victor.
Profesor discipline de specialitate, Tripac Mihail.
Felicitări!!!
Mulțumim mult partenerilor de dezvoltare pentru oportunitatea de a desfăşura practica şi activitățile extradidactice de specialitate la cel mai înalt nivel cu echipamente moderne ce au fost achiziționate prin intermediul Programului de granturi ”Consolidarea capacităţii tehnice a instituţiei în vederea implementării standardelor de calitate în sectorul agroalimentar”, desfăşurat de C.E. PRO DIDACTICA în cadrul proiectului Uniunii Europene ”DevRAM”, Partea I și nu în ultimul rând Proiectului Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare „LIVADA MOLDOVEI” !!!