CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

expoziția documentară „CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN VITICULTURĂ ȘI VINIFICAȚIE DIN CHIȘINĂU – 180 DE ANI”. Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău

19.12.2022
CEVVC
La Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău a fost deschisă expoziția documentară „CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN VITICULTURĂ ȘI VINIFICAȚIE DIN CHIȘINĂU – 180 DE ANI”.
În cadrul vernisajului a avut loc o masă rotundă cu tematica evoluției istorice a instituției, de la fondare și până în prezent, la care au participat invitații speciali: Svetlana COCIORVĂ, director interimar al CVVC; Ion VARTA, doctor în științe istorice și Petru URSU, pedagog și muzeograf al Muzeului CVVC.
Expoziția documentară „Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău – 180 de ani”, prezintă 12 diplome ale instituției, documente și obiecte din arhiva CVVC, care va putea fi vizitată, la Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău, str. A. Mateevici 60A, până pe data de 24 septembrie 2022.
Evenimentul este organizat de Muzeul de Istorie a Orașului Chișinău în parteneriat cu Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău.
Data desfășurării 02.09.2022