CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

lecția practică – demonstrativă-Prezentarea formelor de turism în funcție de motivația deplasărilor; Valorificarea potențialului turistic al unei zone din Republica Moldova

19.12.2022
CEVVC
JOI, 29.09.22, în cadrul secției Turism, a avut loc lecția practică – demonstrativă, a disciplinei T. O. T. (profesori – Gangan-Barbu Svetlana, Ctitor Tatiana)
✨ Elevii din grupele T-211 și T-201, în contextul celebrării zilei mondiale a Turismului, au vizitat unul din cele mai pitorești locuri ale Moldovei – POHREBEA, r-nul Dubăsari!!!
📣 Descoperă Moldova și fii promotorul patrimoniului național – sunt obiectivele primare ale acestui eveniment.
📣Tematica abordată a vizat – Prezentarea formelor de turism în funcție de motivația deplasărilor; Valorificarea potențialului turistic al unei zone din Republica Moldova.
📝Vizita pensiunii turistice Activis Teambuilding – Petru Bondari (fondator ACTIVIS Teambuilding) a decis să reconstruiască și să transforme casa într-o pensiune și o locație pentru evenimente corporative și activități de teambuilding outdoor, astfel încât curtea buneilor să fie întotdeauna plină de oameni buni.
📝– Biserica Sfântului Alexie, un monument arhitectural unic. Din acest loc în fața ochilor se deschide o priveliște uimitoare spre râul Nistru: aici, sub arcadele sale, de mai bine de un secol nu se respiră spiritualitate, ci doar revoluție și miros de război.
📝Vizita Orașul Caprelor „Kozy” – Orașul Caprelor este situat în apropierea satului Pohrebea din raionul Dubăsari. Statul caprelor are o stemă proprie, un primar, o administrare locală și mulți cetățeni fericiți. Orașul are propriile tradiții și o serie de legi unice – toți sunt obligați să mestece…
Caprele din oraș au un sanatoriu, un hotel, un restaurant, o secție de poliție, un birou de turism, un institut pentru caprele nobile, un teatru, o bancă, un cazinou, o creșă și multe altele.
☘️
🏆Lecția s-a desfășurat interactiv, ceea ce a contribuit la fixarea cunoștințelor teoretice și formarea de competențe profesionale 🏆
🏅👏Aducem mulțumiri celor implicați în realizarea acestui proiect – C.E.V.V.C, @Valentina Cazanciuc , Petru Bondari
Sumarul zilei și feedback – ul, elevii l-au realizat în stațiunea de agrement LA PLOPI, Zona de agrement a festivalului HODINA, focul și voia bună au încununat această zi minunată!