CEVVC Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău
+373 223 26 408 Telefon

Ziua Internațională a Turismului

27.09.2021
CEVVC

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie cu tematica : “Tourism for Inclusive Growth”. Elevii Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău celebrează această sărbătoare alături de toate națiunile lumii. Aceasta este o ocazie în plus de a conștientiza importanța turismului la nivel mondial/local, cât și a valorii sale sociale, culturale și economice.

 

Responsabili de organizarea evenimentului:

Gangan -Barbu Svetlana, profesor discipline de turism

Oancea Victoria, profesor discipline de turism

Golovco Diana, profesor de discipline economice în domeniul turismului

Priluțchi Alian, profesor discipline de turism

Ziua Internațională a Turismului  în vizorul elevilor:

Prima etapă: Acest eveniment ne oferă șansa de a promova, optimiza și valorifica turismul din toate punctele de vedere. Anume implicarea elevilor a reușit să aducă zâmbete sincere tuturor, iar emoțiile unice ale acestora sunt ceea spre ce tindem mereu. Ziua turismului pentru noi este una dintre sărbătorile ce ne fac sa ne simțim acasă, iar frenezia de culori, emoții și zâmbete mereu reușesc să ne încânte.

A doua etapă: În partea a doua a zilei elevii și-au pus creativitatea în valoare și au creat ceva inedit.
City Questul organizat afară a fost un element ce a testat atenția dar și imaginația elevilor apți de muncă și dorința de a cunoaște lucruri noi.
Am testat atenția participanților și i-am pus în fata unor provocări pe care au reușit sa le depășească cu brio, atenția fiindu-le captată de întreaga activitate.

A treia etapă: Organizarea Conferinței cu tematica : Descoperă Moldova

https://www.instagram.com/p/CUUJUGVIive/?utm_source=ig_web_copy_link