CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐔𝐬̗𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̗ 𝐬̗𝐢 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐚 𝐑𝐌

19.12.2022
CEVVC
Astăzi, 01 decembrie 2022, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a avut o întâlnire de suflet cu peste 25 de elevi sârguincioși de la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău, specialitatea #turism.
𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐔𝐬̗𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐦𝐞𝐫𝐭̗ 𝐬̗𝐢 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐚 𝐑𝐌:
✅ a familiarizat elevii cu activitatea desfășurată de direcțiile CCI;
✅ a familiarizat elevii cu specificul învățământului dual și atribuțiile CCI în desfășurarea acestui proces de învățământ;
✅ a informat elevii despre perspectivele de dezvoltare ale turismului național prin prisma expozițiilor organizate de CCI a RM; etc.
Președintele CCI Sergiu Harea i-a îndemnat pe tineri- viitorii angajați, să tindă spre o carieră de succes #ACASĂ.
Mihai Bilba, Vicepreședinte CCI le-a prezentat elevilor specificul Camerei.
Elena Movileanu, șefa Secției Învățământ Dual le-a vorbit tinerilor despre beneficiile „Învățământului Profesional Tehnic Dual”.
Viorica Cazacu, șefă Secției Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții le-a vorbit despre „Activitatea expozițională – componentă strategică a turismului receptor”.
Nicolai Olarasu, șef Secție Consultanță în Afaceri a avut o intervenție privind „Turismul vitivinicol – factor al dezvoltarii durabile în societatea cunoaşterii”.
Inesa Iordatii, șefă Centrul de Formare Antreprenorială, a vorbit despre ,,Dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin prisma Centrului de Formare Antreprenorială”.
🙏 Vă mulțumim colegi, pentru informația utilă oferită tinerilor, iar vouă, dragi elevi, sincere mulțumiri pentru că ne-ați oferit o mână de ajutor💪 la împodobirea🎄. Sunteți minunați!!!
Sperăm să vă deschidem ușa instituției camerale pentru un job la #CCI sau de ce nu, pentru suport în activitatea voastră.