CEVVC

Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău

+373 223 27517 Telefon
CEVVC CEVVC CEVVC

Turism(Dual)

Perioada de studii

2 ani

Forma de invățământ

cu frecvență

Despre specialitate

Turismul  este o specialitate care combină studiul și practica în domeniul turismului și ospitalității. Elevii care urmează această specialitate învață atât aspecte teoretice legate de managementul turismului, marketing, planificare și dezvoltare turistică, cât și abilități practice în ceea ce privește gestionarea afacerilor din industria ospitalității și turismului direct la locul de muncă.

Această specialitate oferă oportunități de învățare și stagii practice în diferite sectoare ale industriei turismului, cum ar fi hoteluri, restaurante, agenții de turism, companii de transport și alte organizații legate de turism. Elevii învață să gestioneze operațiunile din industria ospitalității, să ofere servicii de calitate clienților și să dezvolte strategii de marketing pentru a promova destinațiile turistice.

De asemenea, specializarea în turism poate include aspecte legate de sustenabilitatea în turism, managementul resurselor umane în industria ospitalității și turismului, precum și aspecte legate de turismul cultural și ecoturism. Absolvenții acestei specialități pot urma o carieră în diverse domenii, cum ar fi managementul hotelier, turismul de afaceri, organizarea evenimentelor sau consultanța în turism.

Angajare

  • Agent de turism