CEVVC Centrul de Excelență
în Viticultură și Vinificație din Chișinău
+373 223 26 408 Telefon

Mesajul Directorului

Bine ați venit pe pagina web a

IP. Centrului de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău!

IP. Centrul de Excelență este locul unde fiecare elev își formează competențe profesionale, devine competitiv și încrezător, deoarece cadrele didactice de o înaltă pregătire, asigură formarea multilaterală necesară integrării sociale și învățării continue, formând un specialist competent și responsabil. Absolvenții instituției reprezintă ceea mai mare mândrie a acestei instituții. Ei sunt convinși că specialitatea pe care o obțin le va deschide, cu siguranță, un orizont larg de activitate.

Scopul instituției noastre este de a pregăti specialiști calificați, necesari pe piața muncii. Noi oferim sprijin și ghidăm în alegerea celei mai potrivite cariere spre care tinerii își îndreaptă pașii.

Prin intermediul activităților educaționale și de formare profesională organizate în cadrul instituției ne propunem să oferim posibilitate tuturor elevilor de a beneficia de educație la cele mai înalte standarde prin dezvoltare armonioasă, manifestare deplină a propriei personalități.

În această ordine de idei, le mulțumesc tuturor – elevilor, profesorilor,  personalului tehnic, părinților – pentru efortul depus, pentru implicare și pentru interesul manifestat în dezvoltarea unui învățământ de calitate. Îmi exprim ferma convingere că împreună vom construi o echipă care va activa în spirit de colegialitate şi coeziune pentru a deveni o veritabilă şi performantă echipă.

      

Cu respect,
Zbolotnîi Sergiu,
director